Home|Huur kantoorruimte|Aanvraag informatie|Contact|
Bouwcentrum Expo B.V.
Het Bouwcentrum is al sinds 1948 gevestigd in het hart van Rotterdam. Toen opgezet als coordinatiepunt voor de wederopbouw van ons land in de nog lege stadskern van Rotterdam en jarenlang het meest bekende, onafhankelijke informatiecentrum over bouwen en wonen. Nu is het Bouwcentrum Rotterdam vooral bekend als bedrijfsverzamelgebouw .

Het Bouwcentrum is gevestigd aan de Schiekade 830 te Rotterdam. Het gebouw ligt aan de belangrijkste invalsweg naar de Noordelijke Randweg, op 8 minuten vanaf het Centraal Station en op 300 meter afstand van het Hofplein en de Coolsingel.

Op zoek naar kantoorruimte?
Op zoek naar kantoorruimte in een bedrijfsverzamelgebouw in Rotterdam? Bij Bouwcentrum Rotterdam bent u aan het juiste adres. Kantoorruimte is te huur vanaf 21m2 en groeit zonodig met u mee. U kunt bij Bouwcentrum Rotterdam voor een korte of lange periode beschikken over kantoorruimte.

Meer Ãâ»
Bouwkavels
Zelf bouwen! Een droom van menigeen. Bouwcentrum Rotterdam weet als geen ander hoeveel mensen deze droom daadwerkelijk verwezenlijken. Al sinds 1984 geven wij u informatie over nieuwe bouwkavels. Maar we willen de enthousiaste bouwer nog meer bieden. Op de website www.bouwkavels.nl vindt u veel meer informatie dan alleen aan te kopen grond. Alle aspecten die met het (laten) bouwen van een eigen huis te maken hebben, komen aan de orde.

Bouwcentrum Advies
Voor specifiek advies verwijzen wij u naar de website
www.bouwcentrum-advies.nl